Välkommen till oss på Karlskoga DansCenter!

 

Hösten 2010 slog vi upp portarna till Karlskoga DansCenter. Vi som grundade, äger och driver dansskolan heter Anna Hentilä Wretling och Sandra Bredberg. Innan arbetade vi som danslärare i Örebro och har över 20 års erfarenhet av dansundervisning.

 

Våran verksamhet har sedan starten vuxit och blivit otroligt populär både bland stora och små. Mycket tack vare att vi insett vikten av att hela tiden utvecklas. Därför åker vi med jämna mellanrum på olika utbildningar runt om i världen och hämtar ny inspiration samtidigt som vi blir ännu bättre koreografer och danslärare.

 

Sedan våren 2015 är Karlskoga DansCenter stolta sponsorer till BRIS. Varje år skänker vi 10 000:- till deras verksamhet som vi tycker är så otroligt viktig och som vi verkligen brinner för. För alla barn är värda att få känna hopp om framtiden.

 

Hos oss är alla välkomna. Vill Du bara dansa för nöjes skull samtidigt som Du bygger upp ett bra självförtroende? Eller vill Du utmana Dig själv och andra genom att tävla i Din dans? Hos oss finns en plats för alla. Och det är det som är vårt mål. Att Karlskoga DansCenter ska bli den naturliga mötesplatsen för alla dansare i Karlskoga med omnejd. Stora som små.